Daca-ti place acest blog sustine-l vizitand si reclamele de pe el
Ma mai gasesti si aici

joi, 15 iulie 2010

plictiseala maxima

MAXIM AM SPUS!!!
dar tot "iutubu" ma scapa de plictiseala:)
si iata ca de plictiseala afli lucruri noi
stiai de ce calatoresc indienii pe autobuz si nu in el?Iata mai jos de ce

marți, 22 iunie 2010

WhiteFreeShare a revenit;)

Credeam ca Ioan nu se mai trezeste odata din betie.Dar iata-l treaz si a facut si o treaba buna cu site-ul.
p.s. asta am scris-o ca sa nu mai fie "Reconstructie" ultima postare:))
si ca sa-i dau un raspuns si la Mario & Peach : Sex Tape iata mai jos ceva mult mai interesant:P

miercuri, 9 iunie 2010

Reconstructie pe WhiteFreeShare

Asa cum m-am mai laudat eu candva,a venit si momentul sa schimbam aspectul site-ului WhiteFreeShare
asa ca...am apelat de data asta la un adevarat "Pro" 
pana terminam treaba nu ramane decat sa asteptam si sa vedem ce iese

joi, 27 mai 2010

Romania intra in greva generala pe 31, iata efectele ei:

Asa se lauda sindicatele
Iata efectele grevei generale in Bucuresti:

1 fara transport in comun,fara metrou si fara ratb
urmarea este una benefica pentru bucuresteni
vor merge la munca respectand indicatiile medicului:30 de minute de sport zilnic
iti ia o ora sa traversezi bucurestiul,asa ca nu e mare paguba ca mergi pe jos la munca
2 au zi libera(sau nu)
pot merge linistiti la o plimbare prin bucuresti
un gratar si o bere rece nu strica nimanui
pot sta acasa odihnindu-se
3 vor fi proteste in centrul bucurestiului
daca tot esti convins ca e dreptul tau de a protesta te poti duce sa faci parte din clasa celor fraieri
   -stai in soare ca blegul,recitand ce-ti dicteaza un bou(fost membru de partid) cu functie de sef sindical
   -imagineaza-ti cum e sa stai intre cateva mii de oameni la peste 30 °C toti slinosi si transpirati  
   -vor exista "agitatori",asta e secretul pentru ca o greva sa capete aspecte si urmari violente
   -vei fi luat la bataie din cauza prostului de langa tine
   -daca medicii ies si ei in strada,cine te va mai lua in caz ca pici pe-acolo? 
   -seara te vei duce pe jos acasa
   -in drum spre casa realizezi ca,din salariul tau de bugetar,ai cheltuit mai mult decat iti permiteai in ziua respectiva
La final vei realiza ca,desi ai stat in strada si te-ai agitat,ai pierdut ziua degeaba
Eu o sa stau la umbra savurand o bere rece si o sa rad de tine

miercuri, 26 mai 2010

Jean Constantin a murit!

Actorul Jean Constantin a decedat, miercuri, la vârsta de 81 de ani, în locuinţa sa de la Constanţa, a declarat pentru MEDIAFAX Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă din Bucureşti. Alexandru Arşinel a spus că actorul Jean Constantin a fost găsit mort în locuinţa sa din Constanţa, de către rudele sale. 
Jean Constantin (n. 21 august 1928, Techirghiol – d. 26 mai 2010, Constanţa)
Și-a început cariera de actor în cadrul secției de estradă din cadrul Teatrului de Stat Fantasio din Constanţa, în 1957,unde a rămas până la ieşirea la pensie.   
Cunoscutul actor a jucat şi pe scena Teatrului Naţional Bucureşti, fiind distribuit în spectacolul "O scrisoare pierdută", de Radu Beligan. De asemenea, Jean Constantin a jucat în mai multe seriale şi filme de televiziune, printre care "Vine poliţia!" de la Pro TV şi în "Regina", difuzat de Acasă TV.
Jean Constantin a primit premiul pentru întreaga activitate la Gala Premiilor Gopo din 2008, dar şi premiul special pentru teatru de revistă, acordat de UNITER, în 2003.

Filmografia:

  • Poker (2010)
  • Supravieţuitorul (2008) .... Limba
  • Roming (2007) .... Somali
  • Păcală se întoarce (2006) .... Ţiganul klinger
  • Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii (2006) .... Nea Florică
  • Sexy Harem Ada-Kaleh (1999) - Ismail
  • Punctul zero (1996)
  • Paradisul în direct (1995)
  • A doua cădere a Constantinopolului (1993) - Ismail
  • Atac în bibliotecă (1992)
  • Miss Litoral (1990)
  • Chiriţa la Iaşi (1987)
  • În fiecare zi mi-e dor de tine (1987)
  • Coana Chiriţa (1986)
  • Colierul de turcoaze (1985)
  • Masca de argint (1985)
  • Sosesc păsările călătoare (1984)
  • Am o idee (1981)
  • Duelul (1981) .... Limba
  • Un echipaj pentru Singapore (1981)
  • Iancu Jianu, haiducul (1981)
  • Pruncul, petrolul şi ardelenii (1981)
  • "Fin du Marquisat d'Aurel, La" (1980) (mini) TV Series .... Le fermier de Saint-Trinit
  • Al treilea salt mortal (1980)
  • Nea Mărin miliardar (1979) .... Mob Boss #1
  • Melodii, melodii (1978) - Impresarul codoş
  • Braţele Afroditei (1978)
  • Expresul de Buftea (1978) - Controlor de tren
  • Revanşa (1978) .... Limbă
  • Eu, tu şi Ovidiu (1977) - Misică
  • Împuşcături sub clar de lună (1977)
  • Cuibul salamandrelor (1976) .... Jean
  • Gloria nu cântă (1976)
  • Toate pânzele sus (film) (1976) .... Ismail
  • Zile fierbinţi (1976)
  • Evadarea (1975)
  • Mastodontul (1975)
  • Nemuritorii (1974)
  • Nu filmăm să ne amuzăm (1974)
  • Explozia (1973) .... Tilică
  • La Révolte des Haîdouks (1972) TV Series .... Parpanghel
  • Adio, dragă Nela! (1972)
  • Felix şi Otilia (1972)
  • B.D. la munte şi la mare (1971) .... Patraulea
  • B.D. în alertă (1970) .... Patraulea
  • Brigada Diverse intră în acţiune (1970) .... Patraulea
  • Haiducii lui Şaptecai (1970).. .Parpanghel
  • Zestrea domniţei Ralu (1970)... Parpanghel
  • Canarul şi viscolul (1969)
  • Prea mic pentru un război atât de mare (1969)
  • Răzbunarea haiducilor (1968) .... Parpanghel
  • Zile de vară (1968) .... Aurel
  • Maiorul şi moartea (1967)
  • Caïd de Champignol, Le (1965)
  • Procesul alb (1965)
  • Candide ou l'optimisme au XXe siècle (1961) .... Fourak
  • Baron de l'écluse, Le (1960) .... Prince Sadokkan


Moment umoristic preluat de la Sala Palatului,6 dec.07

DUMNEZEU SA-L IERTE

vineri, 14 mai 2010

luni, 10 mai 2010

Ce mai intalnim pe drumurile Romaniei

E un X5...e un Q7...e Superman!!!
Ba nu!E un AVION!!!

O fi vandut Base Flota invizibila a Romaniei,dar cineva a mai vandut si un avion
Daca la mare te duci cu iahtul dupa tine ai ramas in urma.Lumea se duce acum cu avionul:))

duminică, 18 aprilie 2010

Revolutie la Steaua sau un nou tiran?

Tocmai s-a terminat Rapid-Steaua(eternul "Derby cu traditie")
cum am mai spus,o sa citesti la cateva zile dupa ce public aceasta postare
mi-am facut blog sa fiu "in randul lumii" si sa pot scrie ce vreau pe el fara sa mai intreb in stanga si-n dreapta daca e bine sau nu ce scriu.Asa ca scriu ce vreau
Cand spui Rapid-Steaua sau Steaua-Rapid te gandesti deja la un meci echilibrat,unde ambele echipe au sanse MAXIME la un gol diferenta la final,dar nu si in Romania 2010...
Nu e decat o coincidenta de situatie ca la capitolul fotbal adopt zicala unui tampit:"Traim in Romania,si asta ne ocupa tot timpul!" Mircea Badea
Vorbind de Mircea Badea imi aduc aminte de ce defineste el ca fiind un tiran:"Un conducator care modifica legile si constitutia dupa bunul plac fara a fi tras la raspundere de urmari" urmarile fiind in BINE pentru ceilalti(uita mereu sa mentioneze faptul ca a fost pionier si tot nu i-a convenit asta)
 Acum revenim la tiranii din fotbal,asta ma deranjeaza cel mai des,care fac legile asa cum vor sefii de club(ce rost sa mai fie sefi de club in Liga 1 daca nu au "cota parte din lege"?)asa ca le facem legi cat mai avem putere si inca mai avem contul deschis(cont bancar pt Mitica de la Liga si cont blogspot pentru mine)diferenta e ca eu am castigat din reclame de la Goagal 0.30$ in 5 luni de blog si Mitica...n-am zero-uri,sau...fara numar pentru sefu' de la Liga
Revin la Steaua
sa pierzi intr-un derby cu 5-1?!?!!?altii si-au "bagat" DigiTv sa vada asa umilinta
Marius(un prieten) spunea bine:"Steaua l-ar strica si pe Messi!"
E la moda sa schimbi un antrenor in Romania si sa ajunga in afara apoi sa critice conducerea ca nu te-a lasat sa antrenezi cum vrei
Avem ciobani care se uita la un meci si il decid in functie de cota de la pariuri
Avem antrenori,care,si ei,strica jucatorii mutandu-i de pe un post pe altul
Avem suporteri,LIPSA,din cauza ciobanilor
Avem o traditie si legende improscate cu noroi de un cioban
Avem orice de vanzare!Inclusiv istoria Stelei
Avem "pepiniera"/"creste-i tu ca-i formeaza altii"
Avem revelatii de 3 etape maxim-nici Ronaldinho nu-i mai tare ca ei(maxim o etapa)dar cerem milioane pe ei
Avem Avem Avem
Vindem tot
 cat inca ne mai crede lumea
Europa nu ne mai plateste,Emiratele mai cred minciuna pentru ca suntem in Europa(ca geolocatie)
Avem de vanzare,probabil de maine,rinichi de Toja,inima de Kapetanos,urechi de Surdu..etc
ciobanul ar vinde orice doar ca sa scoata bani din Steaua
 probabil o sa faca din suporterii Stelei donatori involuntari de organe.Azi,daca te revolti pe stadion impotriva conducerii,ajungi la spital.
Maine poate donezi si ceva organe din cauza lui
Gigi Fecali

duminică, 28 martie 2010

dovada de teribilism

de ce urasc cersetorii?iata si dovada
intr-o dimineata ma duceam la un interviu cu celebrul RATemBeu
in troleu,o fetita care cersea cu un catelus alb in brate,tocmai ce lua o pauza sa-si faca inventarul pe scaunul alaturat
imi era mila de catelus dar cred ca dupa 5 minute l-am invidiat 
si cum spuneam...fata s-a apucat sa numere...eu cu o femeie de langa mine urmaream numaratoarea(am aflat pe urma ca era diferenta de 2 lei intre numaratoarea mea si a dansei)
rezultatul era: 48-50 de RON + mult marunt care nu s-a pus la "socoteala" 
Am uitat sa mentionez ca era 8 DIMINEATA!!
tu cat castigi pe zi?
 sfatul meu:Ia-ti un catelus alb:)) sau fa multi copii:))

Romania beata

pur si simplu romania beata:))sau mai bine zis romani beti
daca nu sti cum sa faci un roman sa "scuipe" vrute si nevrute ...imbata-l
iata ca s-a gasit si un reporter care i-a vanat
filmuletele de mai jos sunt doar hilare,iar limbajul personajelor( +18 ) are o scuza-SUNT BETE
asa ca e decizia ta daca vrei sa asculti "prostiile" lor

PARTEA 1

PARTEA 2


PARTEA 3
AICI URMEAZA UN SIR LUNG DE PROSTI/BETI
daca nu te-ai saturat inca de ei uita-te si la astea:D

"SUNT DESTEPT CAND SUNT TREAZ!!"