Daca-ti place acest blog sustine-l vizitand si reclamele de pe el
Ma mai gasesti si aici

joi, 27 mai 2010

Romania intra in greva generala pe 31, iata efectele ei:

Asa se lauda sindicatele
Iata efectele grevei generale in Bucuresti:

1 fara transport in comun,fara metrou si fara ratb
urmarea este una benefica pentru bucuresteni
vor merge la munca respectand indicatiile medicului:30 de minute de sport zilnic
iti ia o ora sa traversezi bucurestiul,asa ca nu e mare paguba ca mergi pe jos la munca
2 au zi libera(sau nu)
pot merge linistiti la o plimbare prin bucuresti
un gratar si o bere rece nu strica nimanui
pot sta acasa odihnindu-se
3 vor fi proteste in centrul bucurestiului
daca tot esti convins ca e dreptul tau de a protesta te poti duce sa faci parte din clasa celor fraieri
   -stai in soare ca blegul,recitand ce-ti dicteaza un bou(fost membru de partid) cu functie de sef sindical
   -imagineaza-ti cum e sa stai intre cateva mii de oameni la peste 30 °C toti slinosi si transpirati  
   -vor exista "agitatori",asta e secretul pentru ca o greva sa capete aspecte si urmari violente
   -vei fi luat la bataie din cauza prostului de langa tine
   -daca medicii ies si ei in strada,cine te va mai lua in caz ca pici pe-acolo? 
   -seara te vei duce pe jos acasa
   -in drum spre casa realizezi ca,din salariul tau de bugetar,ai cheltuit mai mult decat iti permiteai in ziua respectiva
La final vei realiza ca,desi ai stat in strada si te-ai agitat,ai pierdut ziua degeaba
Eu o sa stau la umbra savurand o bere rece si o sa rad de tine

miercuri, 26 mai 2010

Jean Constantin a murit!

Actorul Jean Constantin a decedat, miercuri, la vârsta de 81 de ani, în locuinţa sa de la Constanţa, a declarat pentru MEDIAFAX Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă din Bucureşti. Alexandru Arşinel a spus că actorul Jean Constantin a fost găsit mort în locuinţa sa din Constanţa, de către rudele sale. 
Jean Constantin (n. 21 august 1928, Techirghiol – d. 26 mai 2010, Constanţa)
Și-a început cariera de actor în cadrul secției de estradă din cadrul Teatrului de Stat Fantasio din Constanţa, în 1957,unde a rămas până la ieşirea la pensie.   
Cunoscutul actor a jucat şi pe scena Teatrului Naţional Bucureşti, fiind distribuit în spectacolul "O scrisoare pierdută", de Radu Beligan. De asemenea, Jean Constantin a jucat în mai multe seriale şi filme de televiziune, printre care "Vine poliţia!" de la Pro TV şi în "Regina", difuzat de Acasă TV.
Jean Constantin a primit premiul pentru întreaga activitate la Gala Premiilor Gopo din 2008, dar şi premiul special pentru teatru de revistă, acordat de UNITER, în 2003.

Filmografia:

  • Poker (2010)
  • Supravieţuitorul (2008) .... Limba
  • Roming (2007) .... Somali
  • Păcală se întoarce (2006) .... Ţiganul klinger
  • Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii (2006) .... Nea Florică
  • Sexy Harem Ada-Kaleh (1999) - Ismail
  • Punctul zero (1996)
  • Paradisul în direct (1995)
  • A doua cădere a Constantinopolului (1993) - Ismail
  • Atac în bibliotecă (1992)
  • Miss Litoral (1990)
  • Chiriţa la Iaşi (1987)
  • În fiecare zi mi-e dor de tine (1987)
  • Coana Chiriţa (1986)
  • Colierul de turcoaze (1985)
  • Masca de argint (1985)
  • Sosesc păsările călătoare (1984)
  • Am o idee (1981)
  • Duelul (1981) .... Limba
  • Un echipaj pentru Singapore (1981)
  • Iancu Jianu, haiducul (1981)
  • Pruncul, petrolul şi ardelenii (1981)
  • "Fin du Marquisat d'Aurel, La" (1980) (mini) TV Series .... Le fermier de Saint-Trinit
  • Al treilea salt mortal (1980)
  • Nea Mărin miliardar (1979) .... Mob Boss #1
  • Melodii, melodii (1978) - Impresarul codoş
  • Braţele Afroditei (1978)
  • Expresul de Buftea (1978) - Controlor de tren
  • Revanşa (1978) .... Limbă
  • Eu, tu şi Ovidiu (1977) - Misică
  • Împuşcături sub clar de lună (1977)
  • Cuibul salamandrelor (1976) .... Jean
  • Gloria nu cântă (1976)
  • Toate pânzele sus (film) (1976) .... Ismail
  • Zile fierbinţi (1976)
  • Evadarea (1975)
  • Mastodontul (1975)
  • Nemuritorii (1974)
  • Nu filmăm să ne amuzăm (1974)
  • Explozia (1973) .... Tilică
  • La Révolte des Haîdouks (1972) TV Series .... Parpanghel
  • Adio, dragă Nela! (1972)
  • Felix şi Otilia (1972)
  • B.D. la munte şi la mare (1971) .... Patraulea
  • B.D. în alertă (1970) .... Patraulea
  • Brigada Diverse intră în acţiune (1970) .... Patraulea
  • Haiducii lui Şaptecai (1970).. .Parpanghel
  • Zestrea domniţei Ralu (1970)... Parpanghel
  • Canarul şi viscolul (1969)
  • Prea mic pentru un război atât de mare (1969)
  • Răzbunarea haiducilor (1968) .... Parpanghel
  • Zile de vară (1968) .... Aurel
  • Maiorul şi moartea (1967)
  • Caïd de Champignol, Le (1965)
  • Procesul alb (1965)
  • Candide ou l'optimisme au XXe siècle (1961) .... Fourak
  • Baron de l'écluse, Le (1960) .... Prince Sadokkan


Moment umoristic preluat de la Sala Palatului,6 dec.07

DUMNEZEU SA-L IERTE

vineri, 14 mai 2010

luni, 10 mai 2010

Ce mai intalnim pe drumurile Romaniei

E un X5...e un Q7...e Superman!!!
Ba nu!E un AVION!!!

O fi vandut Base Flota invizibila a Romaniei,dar cineva a mai vandut si un avion
Daca la mare te duci cu iahtul dupa tine ai ramas in urma.Lumea se duce acum cu avionul:))